GELD VERDIENEN met je video's?! Klik hier om GRATIS te registreren

Activiteiten

 • kirdseob heeft de volgende video geupload: "Radio caroline rocking around the world". 6 jaar geleden Radio caroline rocking around the world
 •  
 • kirdseob
  kirdseob Vindt de volgende video leuk: "Peter Sarstedt - Where do you go to my lovely" 6 jaar geleden Peter Sarstedt (Delhi, 12 december 1941) is een Brits-Indiase singer/songwriter. Begin 1969 scoorde hij een wereldhit met Where do you go to my lovely. Peter is een broer van Robin Sarstedt, die in 1976 twee hits scoorde (My resistance is low en Let's fall in love) en ook van Richard Sarstedt. Deze scoorde in het Verenigd Koninkrijk onder de naam Eden Kane een aantal grote hits, zoals Well I ask you dat in 1961 daar de eerste plaats behaalde. Peter Sarstedt scoorde na zijn grote succes nog eenmaal een hit met Frozen orange juice, in juni 1969.
 •  
 • kirdseob heeft de volgende video geupload: "Peter Sarstedt - Where do you go to my lovely". 6 jaar geleden Peter Sarstedt (Delhi, 12 december 1941) is een Brits-Indiase singer/songwriter. Begin 1969 scoorde hij een wereldhit met Where do you go to my lovely. Peter is een broer van Robin Sarstedt, die in 1976 twee hits scoorde (My resistance is low en Let's fall in love) en ook van Richard Sarstedt. Deze scoorde in het Verenigd Koninkrijk onder de naam Eden Kane een aantal grote hits, zoals Well I ask you dat in 1961 daar de eerste plaats behaalde. Peter Sarstedt scoorde na zijn grote succes nog eenmaal een hit met Frozen orange juice, in juni 1969.
 •  
 • kirdseob heeft de volgende video geupload: "phd - i wont let you down". 6 jaar geleden Ph.D. was een Britse popgroep, die vooral bekend is van de nummer 1-hit I won't let you down uit 1981. De band ontleende zijn naam aan de initialen van de leden Phillips, Hymas en Diamond. Ph.D. werd gevormd door Jim Diamond samen met Tony Hymas en Simon Phillips. In 1981 kwam het debuutalbum van Ph.D. uit, waarop de single I Won't Let You Down (B-kant: Hideaway) stond. De opvolger van I Won't Let You Down werd de single Little Suzi's On The Up (B-kant: I'm Gonna Take You To The Top), die nergens een hit werd. Little Suzi's On The Up was de vijfde videoclip die op de eerste uitzenddag van MTV in de VS (1 augustus 1981) werd vertoond. Later uitgebrachte singles van Ph.D. werden ook geen hits. In 1983 ging Ph.D. uit elkaar toen bij Jim Diamond hepatitis werd geconstateerd. Nadat hij in 1984 was genezen, ging hij solo verder. In Nederland resulteerde dat in de hit I Should Have Known Better.
 •  
 • kirdseob
  kirdseob Vindt de volgende video leuk: "Een aap een AK-47 geven? Fail!" 6 jaar geleden Het lijkt een enorme FAIL, maar is een erg goed promofilmpje. De afgelopen dagen gaat ‘Ape with AK-47‘ hard over internet. Een filmpje van soldaten ergens in een Afrikaanse jungle die – dom! – een aap een geladen geweer geven. Natuurlijk gaat het beest schieten en natuurlijk rennen de soldaten voor hun leven. Maar de aap is een computeranimatie en de soldaten zijn acteurs. ‘Ape with AK-47′ is een ordinair promofilmpje voor de nieuwe Planet of the Apes-film.
 •  
 • kirdseob
  kirdseob Heeft een opmerking geplaatst "Niet slim: aap een..." 6 jaar geleden Een video van soldaten ergens ver in de Afrikaanse Jungle die het wel grappig vinden om een rondlopende aap een geladen geweer (AK-47) te geven. Je kunt natuurlijk al wel raden wat de aap daar mee gaat doen…
 •  
 • kirdseob
  kirdseob Vindt de volgende video leuk: "gerry and pacemker - you'll neve walk alone" 6 jaar geleden

  gerry and pacemakers - you'll neve walk alone Gerry & the Pacemakers is een groep uit de jaren 60 rond Gerry Marsden. In 1962 kregen Gerry and the Pacemakers een contract bij manager Brian Epstein als tweede groep naast de Beatles. Ze kregen hits als Ferry Cross the Mersey en Don't Let the Sun Catch You Crying. Een Rodgers & Hammerstein song, You'll Never Walk Alone, die indruk had gemaakt op Marsden, nadat hij de film Carousel had gezien in zijn jeugd, werd hun grootste hit. Dit lied is vele malen gecoverd en is al jaren het club lied van Liverpool, de titel van deze hit is ook verwerkt in het officiële embleem van Liverpool FC. Het Nederlandse FC Twente heeft deze versie van de destijds officiële Anfield stadionspeaker George Septhon uitgereikt gekregen op 22 april 1998 tijdens de afscheidswedstrijd van Stadion Het Diekman, de song wordt voor elke aftrap luidkeels meegezongen in het stadion.

 •  

Followers

detail-Thumb
kirdseob
heeft nog geen followers, ben jij de eerste?
followFollow